Praktisk info – Trøgstad Sparebank Is-ArenaÅpningstider

Utenom opplyste treningstider er kunstisanlegget alltid åpent. Lyset skrus imidlertid automatisk av klokken 22:00. Alle dager.

Les mer om våre baneregler her.

Parkering

Takoverbygget på kunstisanlegget medførte endringer i reguleringsplanen for området. Plassen foran klubbhuset er nå forbeholdt HC-parkering og drop-off sone, mens parkering for brukerne av anlegget nå skal foregå på parkeringsplassene på baksiden av bygget – i hver ende av fotballbanen. Der er også hovedinngangen til hallen og den korteste veien til benker der man kan sette på skøyter, samt sekretariatbua ved skøyteskole og serieløp. Skøytegruppa gjør det de kan for å holde veier og parkering til anlegget brøytet, strødd og belyst gjennom vintersesongen.


Kiosk og klubbhus

I sesong er kiosken i klubbhuset åpen på kveldstid mandager og torsdager mens det er skøyteskole og serieløp. Utover dette er klubbhuset åpent som varmestue alle kvelder det er organisert aktivitet på banen. Skøyteutleie og skøytesliping kan avtales via meldingstjenesten på våre Facebooksider eller ved å kontakte kiosken når den er åpen.

Skøytegruppa jobber med å utvide åpningstider for kiosk og toaletter i klubbhuset men dette er pr januar 2023 ikke på plass.