Serieløp

Båstad IL Skøyter arrangerer serieløp hver torsdag så lenge det er god nok is, med start klokken 18:30 på kunstisbanen i Båstad.

Løpet er åpent for alle som ønsker å prøve å gå skøyteløp, og alle våre aktive løpere stiller til start her hver uke for verdifull trening og matching inn mot øvrige stevner de deltar på gjennom sesongen. Parsammensetningen gjøres basert på nivå slik at nybegynnere ikke skal være redde for å møte en dreven skøyteløper på første forsøk.

Løpet er et skikkelig skøytestevne med starter, elektronisk tidtaking, speakertjeneste og vanningspause med åpen kiosk i klubbhuset.
Pausene i klubbhuset benyttes også til å dele ut utmerkelser til de løperne som har nådd nye milepæler siden sist – som for eksempel første gangs deltakelse, eller 100m på under 20 sekunder. Hele lista over premier kan leses HER.

Påmelding annonseres på Båstad IL Skøyters Facebooksider et par dager før avvikling, er tilgjengelig via våre nettsider og påmeldingsfristen er 17:00 på løpsdagen.
Hver løper kan melde seg på 1 eller 2 distanser hver gang og deltakelse koster 40,-, som betales ved ankomst i sekretariatet.
Nybegynnere starter gjerne med 100m og utvider etter hvert til 400m i tillegg, mens de aktive løperne får gå de distansene de ønsker å trene på frem mot stevner som er 500m, 1000m,1500m, 3000m osv.