Velkommen til Paddehatten 2023!

Søndag 26.februar åpner vi igjen banen og klubbhuset for et mosjonsløp. Denne gangen er det Paddehatten som står for tur og som i Villbåstingen er det om å gjøre å gå flest mulig runder i løpet av 4 timer.

Paddehatten ble arrangert for første gang i 1996 og har fått navnet sitt etter de ikke helt heldige «boblene» som dukker opp i skøyteisen når vårsola begynner å ta overhånd. I år har vi klart å holde isen i god stand gjennom hele februar og arrangerer også ei uke eller to tidligere enn før slik at det er gode muligheter for å gå mange runder uten alt for tung is i årets utgave.

Det er Elisabeth Lien Fjeld som har gått flest runder totalt gjennom Paddehattens historie. Hun har slukt 1550 runder og har et solid forsprang på nestekvinne på lista som er Daniela Verheyleweghen med 1393 runder. For å finne en herreløper må vi ned på tredjeplassen der Andreas Minge har 1210 runder og med innsatsen under torsdagens KM forventer vi å få hr Minge til start til ytterligere runder denne gangen.

Regjerende mestere på kvinne og herresiden i Paddehatten er av den yngre generasjonen skøyteløpere. Malin Myhrer(10) og Albert Westgaard(11) gikk i 2022 hhv 71 og 140 runder og var da blant 46 deltakere. Malin og Albert har nå blitt et år eldre og satte standarden i Villbåstingen med 180 og 171 runder og har med det satt standarden for hva som er mulig å få til.

Vi hadde 130 deltakere under Villbåstingen og håper vi får minst like mange til Trøgstad-Sparebank Is-Arena for den første Paddehatten under tak! Arrangementet er åpent for alle og tidpunkter og øøvrig info finnes HER

VEL MØTT!