Taket er tett – nå starter straks en ny dugnadsperiode

Sommeren har passert oss på det som oppleves som rekordfart som vanlig, og når vi nå har gått inn i september står Trøgstad Sparebank Is-Arena foran siste innspurt av byggeprosessen.

Taket blir i disse dager ferdig isolert og tekket samtidig som veggene monteres. Vi ser størrelsen, vi ser fargene og vi ser virkelig hvor kjempeprosjektet skal ende – fortsatt i rute i forhold til tidsplanen – noe som muliggjør isflate under tak allerede i slutten av november om vintertemperaturene og strømprisene tillater det

Nå som de byggtekniske arbeidene nærmer seg slutten blir også ballen spilt over til de som har meldt seg villige til å jobbe på dugnad for prosjektet. Så snart det lar seg gjøre må dugnadsgjengen i gang med å bearbeide områdene rundt og inni det nye bygget slik at anlegget blir klart til bruk til sesongstart.
Om noen ønsker å bidra på dugnad men ikke har fått meldt seg på kan vi kontaktes via Facebook/Messenger så skal vi få dere på listene.

Vi har igjen laget en oppdatert timelapse-video av prosjektet, men vi ser nå at kameraet vårt må flyttes da veggene vil blokkere sikten. Dermed vil neste video forhåpentligvis komme fra innsiden av bygget, akkompagnert av bilder/film fra drone som en av våre ildsjeler tar ut for en tur med jevne mellomrom.

Vi gleder oss enormt til å ta anlegget i bruk og til å ønske alle besøkende velkommen til oss på trening, skøyteskole, klubbløp og skøytestevner til vinteren!