Skøytebanen åpner igjen 5.januar!

Det er med glede vi kan meddele at skøytebanen igjen kan åpnes for aktive og publikum, fredag 5.januar klokken 18:00. Da skal vi være ferdige med å preppe isen etter en uke uten vedlikehold, og med ny midlertidig bæring av taket skal alt være klart for resten av sesongen.

Bildet viser avlastningstårnene som denne uka har blitt montert på oppløpssiden der de sprukne søylene ble funnet. Til sammen er det 14 slike tårn som nå avhjelper den opprinnelige bæringa og skal gjøre det i påvente av at nye søyler bli produsert og montert. Disse er allerede i produksjon og vil bli satt inn så snart som mulig – uten at vi kan si nøyaktig når; det avhenger av når de ankommer og om vi får montert det uten å måtte stenge banen ytterligere for brukerne, som nå har mistet en uke med aktivitet allerede.

En stor takk skal rettes til DS Stålkonstruktion i Danmark som har vært på jobb dag og natt den siste uka for å løse situasjonen. Med temperaturer ned i 25 blå kan vi se for oss at stålarbeider ikke er det som frister mest 🙂

Banen åpnes altså for alle brukere igjen fredag 5.januar klokken 18:00, og det betyr at også vi i Skøytegruppa gjenopptar aktiviteten vår i uke 2 med skøyteskole mandag, treninger og serieløp tirsdag til torsdag og ikke minst Villbåstingen søndag 14.januar! Vi gleder oss – mer info kommer fortløpende!