Sesongen i Båstad er i gang!

Torsdag 23.november var dagen vi kom i gang med sesongens serieløp i Båstad. Det er tidlig – mye takket være kaldt vær hittil i november, men også takket være tak og vegger som beskyttet isen mot 8 varmegrader og kraftig vind så sent som onsdag formiddag.

Til start hadde vi 17 løpere. Ingen av disse var debutanter, men basert på rekrutt-treningene de siste ukene handler det bare om tid før vi får debutanter til start også denne sesongen. Riktignok debuterte to løpere på 500m – Milla Marielle Viken og Isack Hansen Lunde, mens våre to J12 løpere Malin Myhrer og Mathea Helen Krokeide debuterte på 1500m. Den siste duoen avsluttet serieløpet for kvelden og kom seg i mål tross uvant distanse.

Flest løpere stilte til start på 500m, og av de 16 som gikk 500m var det 9 løpere som satte ny Båstadpers. Oliver Østbye kom seg for første gang under 50 sekunder med 49,63, mens Amelija Barzdaite kom inn under minuttet for første gang med 59,85.

Totalt ble det satt 19 nye Båstadperser denne kvelden og vi kan si at sesongen har fått en meget bra start.

Vi kjører serieløp på torsdager frem til jul så sant vi har folk nok til å arrangere i denne travle perioden. Løperne våre skal også ut på stevner i helgene fremover, og første stopp er Vikingsskipet og Odalsskøyta kommende helg – vi ønsker lykke til.