KM2024 gjennomført

Torsdag 29.februar arrangerte Båstad IL Skøyter sitt 12. serieløp for sesongen, og samtidig gikk Kretsmesterskapet 2024 for Østfold Skøytekrets av stabelen. Det var godt oppmøte denne torsdagen selv om oppmøtet på KM ikke var like stort som i fjor, og det ble satt 13 båstadperser i løpet av kvelden.

Serieløp 12

På selveste skuddårsdagen, med regn og vind utenfor veggene og 4 varmegrader kunne vi altså avholde sesongens 12 serieløp. Det er uten tvil den lengste sesongen vi har hatt i Båstad de siste 5 årene, og de siste 3 ukene er det i stor grad overbygget som har reddet isen fra å forgå. Faktisk ser det ut til at vi skal klare å få enda ei uke og et serieløp ut av sesongen, og da er 27 påmeldte løpere inklusiv KM-deltakerne (sesongens høyeste antall) på dette løpet et bra grunnlag for å ha nettopp et løp til.

Det ble ikke nådd noen milepæler denne torsdagen, men totalt 13 båstadperser ble registrert og mange gikk tett på båstadpersen sin så forholdene var tross været gode.

KM2024

Kretsmesterskapet ble i år avholdt som sammenlagtløp med 500m og 1000m for alle klasser fra 12 år og oppover. Totalt stilte 11 løpere til start og fordelt på 9 ulike klasser ble det mange kretsmestere denne gangen, og ingen havnet utenfor pallen.

J12 – Malin og Mathea
G13 – Albert
J14 – Leona
G14 – Oliver
G15 – Adrian
J16 – Isabella
Gjr – Elin for Marius
Ksr – Maiken
Msr – Bjørn
Fellesbilde
previous arrow
next arrow
 
J12 - Malin og Mathea
G13 - Albert
J14 - Leona
G14 - Oliver
G15 - Adrian
J16 - Isabella
Gjr - Elin for Marius
Ksr - Maiken
Msr - Bjørn
Fellesbilde
previous arrow
next arrow
KlasseKretsmesterAndreplass
Jenter 12 årMalin MyhrerMathea Krokeide
Gutter 13 årAlbert WestgaardSondre Ruud Novak
Jenter 14 årHelle Leona Grønnevik
Gutter 14 årOliver Østbye
Gutter 15 årAdrian Andreas Grønnevik
Jenter 16 årIsabella Lintho Bason
Gutter JrMarius Sæther Nilsen
Kvinner SeniorMaiken Nerstad Gundersen
Menn SeniorBjørn Fjeldstad