ASK-cup 2024

Aktiv Skøyteklubb har vært i eksil på Frogner stadion flere sesonger og skulle endelig tilbake på Valle Hovin med årets arrangement. Dessverre har det blitt forsinkelser i prosjektet på Valle og også i år gikk stevnet på Frogner – uten at det forhindrer de ivrigste båstingene å stille til start.

Adrian Andreas Grønnevik, Maiken Nerstad Gundersen og Amelija Barzdaite var de tre løperne som representerte oss denne gangen.

Amelija går i 10-årsklassen, og siden ikke alle i den klassen har fylt 11 blir ikke resultatene offentliggjort. Men Amelija gjorde som alltid et godt stevne og kommer til å figurere på toppen av resultatlistene fra neste sesong av.

Adrian går denne sesongen i junior B og har etter en svært god start på sesongen møtt på en liten formdupp på nyåret. På Frogner stilte kun 2 løpere til start i klassen, Adrian tok ut de siste kreftene han hadde på både 500m og 1500m og vant dermed sammenlagt.

Maiken går i para-klassen, og også her var det kun 2 deltakere denne gangen. Med sesongbeste på 1500m og en godkjent 500m sikret også Maiken seg sammenlagtseieren i sin klasse.

Resultatene kan leses her

Nå er det bare en uke igjen til løperne våre skal få vise seg frem på hjemmebane! Adrian og Maiken stiller til start i 5.runde Norgescup lørdag og søndag, mens Amelija går Båstadløpet sammen 14 andre Båstadløpere søndag. Vi håper det kommer påmeldinger fra mange andre klubber også!