Amalie på topp etter helgas Norgescup-runde

I helga var det på tide for løperne i Norgescup å komme seg ut på utendørsbane og flere kuldegrader for å samle poeng, da NC4 gikk på Maier Arena i Tønsberg. I 6-8 kuldegrader stilte 5 Båstadløpere til start på et stevne med noe mindre deltakelse enn hva vi har sett de siste rundene. I tillegg hadde vi 2 påmeldte til ASK-cupen.

Vi har fått oss en fast liten gjeng som reiser rundt på løp nå. Juniorene Amalie Haugerud Teig, Marius Sæther Nilsen og Bernard Benjaminsen representerer klubben sammen med seniorene Maiken Nerstad Gundersen og Johann Jørgen Sæves.

Amalie:

Distanse(plassering)100m500m1000m
Lørdag 12,18 (2)48,80(2)1.41,40(2)
Søndag47,09(2) 1.42,14(1)

I konkurranse med 5 andre jenter i juniorklassen leverer Amalie stabile tider og leder nå Norgescupen sammenlagt i klassen Kvinner Junior.

Søndag44,25(6)2.21,56(5)

Marius og Bernard går i samme klasse – menn junior – og også i denne klassen var det 6 startende i helga hvorav altså 2 gikk i Båstad IL-trikot.

Maiken:

Lørdag1.00,15 (2)2.10,69(2)
Søndag1.14,69 (2)2.10,64 (2)

Jørgen:

Lørdag10,22(1)38,52 (1)1.20,33(1)
Søndag38,46 (1)

Det var også i seniorklassene få deltakere denne helga. Maiken hadde bare en eneste konkurrent mens Jørgen hadde 5 konkurrenter å kjempe mot. Jørgen leverte godt og vant alle distansene han stilte i og ligger nå på en 3.plass sammenlagt i Norgescupen.
Alle resultater fra helga kan leses HER

ASK-Cupen 2022

Det var ikke bare i Tønsberg det var skøyteløp i helga. ASK-Cupen ble i år arrangert i Asker da Frogner Stadion ikke var helt klar til bruk enda, og også her fikk kuldegradene lov til å herje med trikotkledde kropper. Båstad IL Skøyter stilte med 2 løpere til start; Amelija Barzdaite og Adrian Andreas Grønnevik. Amelija er fortsatt rekrutt og leverer perser hver helg – denne gangen på 100m med tida 14,82.
Junior-C løper Adrian hadde en tung dag på 1500m men leverte ditto bra på sin 500m med tida 46,99.