LM 2023

Båstad IL Skøyter ønsker velkommen til Trøgstad Sparebank Is-Arena og Landsmesterskapet 10-12. februar 2023!


Bakgrunn
Forrige nasjonale stevne i Båstad var junior-NM i 2010, og siden da har klubben i samarbeid med sponsorer og kommune gjort store investeringer i anlegget som vi gleder oss til å se landets unge skøytetalenter benytte.
Skøytebanen har nå tak og vegger for ly mot vær og vind, nytt flomlys, nye sikringsputer og også ny ismaskin – i tillegg til flere andre større og mindre tekniske forbedringer som gjør Trøgstad Sparebank Is-Arena til et skøyteanlegg for fremtiden.

Arrangementet
Skøyteløperne som deltar i LM2023 vil få tilgang på garderober i klubbhuset, plass til oppvarming utendørs under tak og treningsstudio for oppvarming i umiddelbar nærhet til skøytebanen, i tillegg til skøyteisen med oppvarmingsbane og resultattavle ved målgang for visning av tid rett etter målpassering.

Under arrangementet ønsker vi også å få publikum med oss. I klubbhuset vil vi ha åpen kiosk og varmestue med resultatservice på skjerm, samt servering av mat og drikke. Det samme gjelder også kiosken man vil finne i publikumssonen ute ved banen, og lyden av speaker vil være tilgjengelig i hele anlegget både utendørs og innendørs. Kioskene foretrekker VIPPS som betaling, og det vil være mulig å kjøpe drikkebonger som gjelder under hele arrangementet.  


Tilskuere, deltakere, funksjonærer og hjemmeværende supportere kan og bør laste ned appen Sportity i god tid før arrangementet. I denne appen vil man finne all informasjon og linker til ressurser man trenger uansett hvilken rolle man har, og vi vil i tillegg legge ut informasjon fortløpende gjennom helgen som for eksempel resultatlister, eller om det blir endringer i programmet.

Lørdag kveld inviterer vi til bankett på Momarken Travbane i Mysen. Her vil det bli servert mat og drikke til et lite program talere der hovedmålet er å skape god stemning og relasjoner blant deltakerklubbene også utenfor skøytebanen.

Frem mot stevnestart vil vi komme med enda mer informasjon og både hjemmesidene og app’en vil bli oppdatert underveis. Vi håper alle gleder seg like mye som oss til å gjennomføre det første stevnet i Trøgstad Sparebank Is-Arena!